Vrijdag 16 mei.

IMG_2600
Met een schaaltje fruit schrijf  -eigenlijk typ-  ik dit artikel voor jullie. Lekker in de tuin omdat het heerlijk weer is.

Ik heb het de afgelopen week ontzettend druk gehad met wiskunde. Ik stond er vorige periode’s niet goed voor en omdat er net een nieuwe periode is begonnen wil ik er helemaal voor gaan! Ik heb geleerd, geleerd en geleerd en snap het nu helemaal! Omdat ik het dus zo druk had was er geen tijd voor een heel lang en uitgebreid artikel, maar zo’n artikel schrijven is eigenlijk ook we heel erg fijn. Om mijn hoofd even helemaal leeg te maken zit ik nu lekker in de tuin net terug van hardlopen met Leonie, het is lekker weer, we waren vroeg vrij en we wouden echt wat aan onze conditie gaan doen! We hebben een halfuurtje hardgelopen en daarna lekker gedoucht.

IMG_2596 (2)
Maar om na het hardlopen gelijk weer ongezond te gaan eten is ook zo wat ik neem dus een schaaltje fruit, wat ik de laatste tijd eigenlijk steeds vaker doe. Vandaag aardbei, banaan en druifjes. Ondertussen is het alweer op,  maar erg lekker .  Ook erg lekker zijn blauwe bessen, ik had er laatst nog wat over van de blueberry muffins.
Het fotograferen van de blueberry muffins was trouwens heel erg leuk om te doen! Ik was ook heel erg blij met het resultaat. Ook merk ik heel erg dat wanneer er goede foto’s bij een artikel zitten het gelijk een beter artikel is.
IMG_2614  IMG_2629
Terwijl ik dit zo typ merk ik pas hoe leuk de palmbomen in onze tuin zijn, ze geven zo’n zomers gevoel. En ook mijn iPhone hoesje is heel fotogeniek met dit weer. Het is alsof alles beter is als de zon schijnt, ik voel me dan ook een stuk beter.

Een aantal minuten geleden toen ik met dit artikel bezig was zag ik iets nieuws staan en ik dacht: ‘Hee! laat ik er op klikken!’  Wat achteraf niet zo slim was aangezien toen alles weg was! Oepss. Ik typ dit alles dus voor de tweede keer. Ik was heel erg boos, maar ben toch maar weer opnieuw begonnen. En nu is het weer klaar.

Wat ga jij doen met dit mooie weer? En wat geeft jou een zomers gevoel? Oh en wat vind jij lekker fruit?

Nienke.

 

 

2 reacties op ‘Vrijdag 16 mei.

 1. Hallo Nienke,
  Wat heb je er weer gezellig geschreven.
  Nu ik dit lees zit IK in de tuin, en schijnt de zon en heb ik net 5 km gewandeld.
  Dit doe ik om de dag, ook om mijn conditie te verbeteren.
  Dus is het leuk, dat jij tijdens dit schrijven
  bijna met hetzelfde bezig was.
  Goed idee om eens wat vaker aan een bakje fruit te denken.
  Ikzelf houdt heel erg van mango, dit vind ik de lekkerste vrucht!
  Knap dat je weer helemaal bij bent met de wiskunde.Heel veel succes bij je studie,
  en bij het schrijven van deze brieven.
  Tot de volgende keer!
  Groetjes Liesbeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.